Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bostancı: Ekonomik değişikliklere ve zorlu koşullara rağmen büyümeyi sürdürüyoruz…

Bostancı: Ekonomik değişikliklere ve zorlu koşullara rağmen büyümeyi sürdürüyoruz…
REKLAM ALANI
04.03.2022
A+
A-

Asil Grup kurucusu Asil Bostancı: Ekonomik değişikliklere ve zorlu koşullara rağmen büyümeyi sürdürüyoruz…

 

Güvenlik, temizlik, yönetim ve sigortacılık sektöründe 24 yıldır faaliyet gösteren Asil Grup istikrarlı olarak büyümeye devam ediyor. Trakya Bölge Müdürlüğünü de geçtiğimiz ay faaliyete açtıklarını belirten Asil Grup Yönetim Kurulu Başkanı Asil Bostancı, çalışmalarını ve hizmetlerini genişleterek ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

 

Sektörde seyreden ekonomik değişikliklere ve zorlu koşullara rağmen büyümeye devam ettiklerini ifade eden Bostancı,” Asil Grup olarak; güzel bir geleceğe, iyiye ve başarıya olan inancımız bizleri ileriye taşıyan en önemli güç oldu. İstikrarlı yükselişimizle sektörde önemli projelere öncülük etmeye devam ediyoruz. 2021 yılını güvenlik, temizlik, yönetim ve sigorta alanındaki faaliyetlerimizle büyüyerek tamamladık. 2022 yılının başlarında Trakya Bölge müdürlüğümüzü Çerkezköy’de açarak faaliyet sahamızı genişlettik. Güvenlik, yönetim hizmetleri, temizlik ve sigorta alanlarında bu bölgede de profesyonel iş modelimiz ve tecrübeli kadromuz ile hizmet vermeye başladık. Hedefimiz büyümeyi sürdürerek sektörde seyreden ekonomik değişikliklere ve zorlu koşullara rağmen ülke ekonomisine katkı sağlamaktır” dedi.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

Açıklama yok.

REKLAM ALANI