Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya Genç Muhafızları, Ulusal Birlik Günü dolayısıyla ülke genelinde 450’den fazla etkinlik düzenledi

Birleşik Rusya Genç Muhafızları, Ulusal Birlik Günü dolayısıyla ülke genelinde 450’den fazla etkinlik düzenledi
REKLAM ALANI
08.11.2023
A+
A-

Birleşik Rusya Genç Muhafızları, Ulusal Birlik Günü dolayısıyla ülke genelinde 450’den fazla etkinlik düzenledi

2023,

Aktivistler sakinleri tatil nedeniyle tebrik etti ve hedefe yönelik yardım sağladı
Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları başkanı Anton Demidov , Donbass’ı korumaya yönelik özel operasyon sırasında bu tatilin özel bir önem taşıdığını belirtti .

“Rusya’nın farklı bölgelerinin sakinleri, ihtiyacı olanlara yardım ve destek sağlamak için birleşiyor. Flash mob’lar, yürüyüşler düzenledik ve bölge sakinlerine hedefe yönelik yardım sağladık. Böylece bir kez daha kanıtladık: Gücümüz birlikten geliyor!” – ekledi.

Özellikle Tula bölgesindeki MGER aktivistleri Mariupol’un Levoberezhny bölgesinde bir dizi yardım etkinliği düzenledi. Gönüllüler 3 No’lu sanat okuluna sanat malzemeleri teslim etti: şövaleler, profesyonel boya setleri ve okulu donatmak için teknik ekipman.

Tula inşaatçıları tarafından restore edilen bir anaokulunu ziyaret ettiler ve “Donbass’a Kitaplar” kampanyası kapsamında toplanan yerli yazarların tatlı hediyelerini ve çocuk kitaplarını teslim ettiler. Genç Muhafız üyeleri Mariupol’da 10 büyük aileyi ziyaret etti ve 100 kilogramdan fazla Tula zencefilli kurabiye ve Belyov hatmi bağışladı.

Omsk’ta Ulusal Birlik Günü’nde MGER aktivistleri vatansever bir flaş çete düzenlediler. Halkın Dostluk Meydanı’nda 20 metrelik Rus bayrağını açtılar ve marş söylediler.

Rusya’nın 4 Kasım’da Ulusal Birlik Günü’nü kutladığını hatırlatalım. Tatil, Aralık 2004’te Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından imzalanan “Rusya’nın Askeri Zafer Günleri (Zafer Günleri)” Federal Kanununun 1. Maddesine Dahil Edilmesi Hakkında Federal Kanun ile kuruldu .

Hoparlör
Demidov Anton Vyacheslavovich
Demidov Anton Vyacheslavovich
“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” STK Başkanı, yedinci toplantı Penza Bölgesi Yasama Meclisi milletvekili
#MGER
#Ulusal Birlik Günü
#flashmob
#Olaylar
#Tula bölgesi
#Omsk bölgesi
#bölgeler
#Demidov
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/ko-dnyu-narodnogo-edinstva-molodaya-gvardiya-edinoj-rossii-provela-bolee-450-meropriyatij-po-vsej-strane

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.