Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”, “Çizim Zaferi” yarışmasının kazananlarını ödüllendirdi

“Birleşik Rusya”, “Çizim Zaferi” yarışmasının kazananlarını ödüllendirdi
REKLAM ALANI
15.05.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”, “Çizim Zaferi” yarışmasının kazananlarını ödüllendirdi

2024

Partinin “Yeni Okul” projesinin desteğiyle 12. kez düzenlendi
Yarışmaya Rusya ve 15 ülkeden 1,5 milyondan fazla kişi katıldı. Bunlar okul öncesi çocuklar, okul çocukları, yaratıcı stüdyo öğrencileri, çocuk kütüphaneleri okuyucuları, kültür kurumlarından uzmanlar, eğitim ve gençlik politikasıdır.

Aralarından, Büyük Vatanseverlik Savaşı’nın sona ermesinden bu yana geçen yıl sayısına göre 79 kazanan seçildi. “Eyleme Abhazya Cumhuriyeti, Azerbaycan, Ermenistan, Belarus, Kazakistan, Kırgız Cumhuriyeti, Moldova, Tacikistan, Özbekistan, Transdinyester Moldova Cumhuriyeti, İsrail, Sırbistan ve Suriye Arap Cumhuriyeti’nin temsilcileri katıldı. Sovyet sonrası dünyanın dört bir yanından, yurt dışından gelen çocuklarımız Kahramanları, kahramanlıkları ve tarihi gerçekler hakkında konuşmaya devam ediyorlar. Parti projesinin federal koordinatörü , partinin Duma fraksiyonunun başkan yardımcısı Alena Arshinova , bunun korunması halk programının “Birleşik Rusya” programının önemli bir parçası olduğunu ve kimsenin tarihi yeniden yazmasına izin vermeyeceğimizi vurguladı. Kazananların çalışmaları ülke genelindeki şehir ve kasabalardaki ekranlarda ve reklam panolarında yer alacak ve siteye yüklenen yüz binlerce katılımcının çizimlerinden Vatanseverlik Savaşı Nişanı’nın bir görüntüsü oluşturulacak.

Öğretmenler ve mentorlar için vatanseverlik eğitimi alanında en iyi metodolojik gelişime yönelik özel bir adaylık vardır. Özellikle Aile Yılı için “Ailemin Anısına Büyük Zafer” aile adaylığı oluşturuldu.

Hoparlör
Arshinova Alena Igorevna
Arshinova Alena Igorevna
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Eğitim Devlet Duması Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması’nda BİRLEŞİK RUSYA hizip başkan yardımcısı
#Arşinova
#partiprojeleri
#yeni okul
#yarışma
#çizimzafer
#bölgeler
#İkinci Dünya Savaşı
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-nagradila-pobeditelej-konkursa-risuem-pobedu

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.