Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ünlügül’den, Kombi ve kalorifer peteklerinin bakımının yapılması konusunda uyarı

Ünlügül’den, Kombi ve kalorifer peteklerinin bakımının yapılması konusunda uyarı
REKLAM ALANI
31.10.2021
A+
A-

Ünlügül’den, Kombi ve kalorifer peteklerinin bakımının yapılması konusunda uyarı
Kış aylarının başlaması üzerine vatandaşları uyaran Konya Sıhhi Tesisat ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ünlügül, Kombi ve Kalorifer peteklerinin düzenli olarak bakımlarının yapılması gerektiğini söyledi.

Başkan Ünlügül bakımları yapılan kombi ve kalorifer peteklerde kaliteli ısıtma elde edildiğini belirterek, “Kış aylarında bakını yapılan kombi ve kalorifer peteklerinden tasarruf ve kaliteli ısıtma elde edilir. Kış aylarına yaklaşırken soğuklar başlamadan yapılması da ayrıca soğuk havalarda yaşanacak aksiliklerin ve yoğunluğun önüne geçilebilir. Bakımları düzenli olarak yapılması malzemelerin kullanım sürelerini arttıracaktır. Konya’mız da kışlar çetin geçer. Bu açıdan su sayaçlarımızda yalıtım malzemeleri ile korumaya alırsak su sayaçlarının donma kaynaklı patlamalarının önüne geçebiliriz. Ayrıca dışarıda pek çok kişi kolay para kazanma yolu olarak gördüğü için kapıcılık yapan, tesisat ve kombiden anlamadığı halde aldığı birkaç alet ve makine ile Kombi ve Petek temizliği yaptıklarını anlamadıkları içinde başka zararlara sebep oldukları konusunda şikayetler alıyoruz. Odamız amblem ve belgelerini taşıyan servislik belgeleri olan, vergi kaydı bulunan işinin ehli esnaf ve sanatkarlara yaptırmaları vatandaşlarımızın yararına olacaktır” dedi.

BEDRETTİN YALÇIN -KONYA

REKLAM ALANI