Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TÜSİKON BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

TÜSİKON BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
08.07.2022
A+
A-

TÜSİKON BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

TÜSİKON Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Aziz milletimizin kültüründe yer alan bütün değerlerimizin bütün halinde paylaşıldığı bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların unutulduğu, kaynaşma ve birlik olma duygularının perçinlendiği, geçmişte olduğu gibi bugün de bizler için müstesna bir yere sahiptir.

Bu bayramda da aile ve akrabalarımız başta olmak üzere dostlarımızı, komşularımızı unutmamalıyız. Çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere daha özenle kucak açmalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerini, sıkıntılarını paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Kahraman gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin aileleri başta olmak üzere TÜSİKON Ailesi, Konya ve Ankaralı hemşehrilerimin ve tüm milletimizin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Bu mübarek günlerin ülkemize, Türk-İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum. Sevgilerimle.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI