Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Okullar, sağlık kurumları, spor tesisleri: Birleşik Rusya bölgelerdeki tesisleri izledi

Okullar, sağlık kurumları, spor tesisleri: Birleşik Rusya bölgelerdeki tesisleri izledi
REKLAM ALANI
14.08.2024
A+
A-

Okullar, sağlık kurumları, spor tesisleri: Birleşik Rusya bölgelerdeki tesisleri izledi

2024,

İnşaat ve büyük onarımlar milletvekilleri ve parti aktivistleri tarafından kontrol ediliyor
Devlet Duması milletvekili Oksana Fadina, 18 numaralı Omsk okulunun elden geçirilmesini takdir etti. Kurumun 70 taşıyıcı sütunu ve 70 döşeme levhasını ve süreç sırasında yükü destekleyemediği ortaya çıkan temeli güçlendirmesi gerekiyordu. Müteahhidin bunu açıp güçlendirmesi gerekiyordu.

“Okul savaş öncesi yıllarda kurulmuş ancak 1964 yılında şu anki binasına taşınmıştır. 60 yıldır burada tam bir revizyon yapılmadı” dedi Oksana Fadina.

Ayrıca kolonların mukavemetinin artırılmasına yönelik çalışmalar da sürüyor. Her birinin etrafına, yatay şeritler kullanılarak uzunluk boyunca sıkılan bir çelik köşe klipsi monte edilmiştir.

 

“Bu yöntem dikey yapı elemanlarının yeniden inşasında yaygın olarak kullanılmaktadır. Yöntem emek yoğundur ve profesyonellik gerektirir. Ancak yüksek kaliteli uygulamasıyla güvenilirdir” dedi Oksana Fadina.

Yenileme projesinde zorluklar ortaya çıktı ve sonuç olarak tasarım ve tahmin dokümantasyonunun ayarlanması yeniden incelemeyi gerektiriyor. Ancak çalışmalar planlanandan önce yürütülüyor.

“Isı tedarik sisteminin devreye alınmasına yönelik hazırlıkları tartıştık: Isıtma ünitesinin ücreti ödendi ve yola çıktı. Isıtma sezonu başlar başlamaz müteahhit tesisteki işi bitirmeye başlayacak” diye vurguladı Oksana Fadina.

Amur Bölgesi’nde, Belogorsk Bölge Duması Başkanı Roman Noryak, belediye idaresinden uzmanlarla birlikte, Kustanaevka köyündeki bir okulda yeni zeminlerin döşendiği ve aydınlatmanın yapıldığı spor salonunun nasıl elden geçirildiğini değerlendirdi. yüklü.

“Çalışmanın yüzde 80’i tamamlandı. Bazı yorumlar var, ancak her şey hızla düzeltilebilir. Yüklenici onarımların okul yılı başında tamamlanacağına dair güvence verdi” diye belirtti Roman Noryak.

 

Birleşik Rusya’nın Krasnoyarsk bölge şubesi sekreteri Vali Mikhail Kotyukov, Abansky bölge hastanesinin cerrahi ve tedavi bölümlerinin çalışmaları hakkında bilgi aldı, yoğun bakım koğuşu ve kliniği inceledi.

Burada 18 binden fazla bölge sakini gözlemleniyor. Hastanede bölgelerde 30 tıbbi ve doğum istasyonu, bir tıbbi poliklinik ve yerel bir hastane yer alıyor ve yaklaşık 30 doktor bakım sağlıyor. Şu anda bölge hastanesinde çocuk bölümü büyük bir revizyondan geçiyor, ancak tıp kompleksindeki diğer binalar da dikkat gerektiriyor.

“Cerrahi departmanın bulunduğu ana binada büyük onarımlar yapılması konusunda anlaştık. Sağlık Bakanlığı’na, tüm tesislerin akılcı bir şekilde kullanılması için tıbbi tesisin lojistiğini yapması talimatını verdim. Hastanenin ayrıca yeni bir ultrason makinesine ihtiyacı var, satın almanıza yardımcı olacağız. Ayrıca Abansky bölgesine ilk yardım istasyonları için ek ekipmanlar da aktaracağız: elektrokardiyograflar, defibrilatörler ve inhalerler” dedi Mikhail Kotyukov.

 

Ayrıca Aban 4 Nolu Ortaokulunu da ziyaret etti. Yerel halkın standartları geçebileceği GTO test merkezlerinden biri burada kuruldu. Geçtiğimiz yıl Eğitim ulusal projesi kapsamında spor salonu yenilendi.

Kurum ayrıca öğrencilere ileri doğa bilimleri uygulamalarının sunulduğu “Büyüme Noktası” eğitim merkezini de işletmektedir. Buna ek olarak, okul personeli Kuzey Askeri Bölge bölgesindeki askerlere yardım ediyor: drone karşıtı battaniyeler, maske ağları, siper mumları yapıyor ve çocuklar için Sibirya çayı paketliyorlar.

Ayrıca vali, Olimpiyat şampiyonu Alexei Shumakov’un adını taşıyan stadyum olarak bilinen Abansky spor kompleksindeki başka bir GTO test merkezini de değerlendirdi.

Dört mevsim spor tesisi haline geldi. Kışın insanlar kayak yapmaya gider ve buz pateni pistine gider, yazın ise voleybol, mini futbol, ​​gorodki oynar ve kayakçılar tekerlekli kayak pistinde antrenmanlarına devam eder. Stadyum binası kuvvet egzersizleri için bir kompleks ile donatılmıştır.

Bölgenin ilk başkan yardımcısı Alexander Voynich, Gorka rekreasyon parkının geliştirilmesine yönelik planları Mikhail Kotyukov’a sundu. Buraya eko tarzda yeni bir merdiven inşa edildi ve metal bir ayı heykeli yerleştirildi. Mikhail Kotyukov kamusal alanın yeni görünümünü çok takdir etti.

Bölge başkanı Umka anaokulunu da ziyaret etti. Okul öncesi öğretmenleri çalışmalarında, çocuklarda konuşmayı düzeltmek için ileri teknoloji ekipmanlar da dahil olmak üzere ileri teknikler kullanırlar.

“ Yeni Okul ” parti projesinin bölge koordinatörü ve Dağıstan Halk Meclisi Eğitim ve Bilim Komitesi başkanı Elena Pavlyuchenko, Akhty ve Zrykh köylerindeki okulları denetledi.

Akhtı’daki 1 ve 2 numaralı okulları denetledi. Revizyon çalışmaları son aşamada. Okulun yeniden inşa edildiği Zrykh köyünde önemli çalışmalar sürüyor.

 

Milletvekili, Miskindzha köyündeki okulun programında hafif bir gecikme olduğunu kaydetti. Elena Pavlyuchenko, müteahhit kuruluş temsilcilerinin sahadaki işçi sayısını artırmasını ve projenin zamanında tamamlanmasını sağlamak için her türlü çabayı göstermesini tavsiye etti.

Komite başkanı ayrıca bölge liderliğinin dikkatini okul alanlarını iyileştirmeye yönelik çalışmaların organize edilmesine çekti.

Hoparlör
Fadina Oksana Nikolaevna
Fadina Oksana Nikolaevna
Sekizinci toplantıda Rusya Federasyonu Devlet Duması Yardımcısı
#Omsk bölgesi
#bölgeler
#Fadina
#Amur bölgesi
#Kotyukov
#Krasnoyarsk bölgesi
#Pavlyuchenko
#Dağıstan Cumhuriyeti
#partiprojeleri
#YeniOkul
#halkın programı
#izleme
#parti inişi
#paraşütçüler
#revizyon
#modernizasyon
#yapı
#okullar
#parklar
#spor tesisleri
#hastane
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/shkoly-meduchrezhdeniya-sportivnye-sooruzheniya-edinaya-rossiya-provela-monitoring-obektov-v-regionah

, , , , , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.