Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MGER ve Amatör Hokey Birliği işbirliği anlaşması imzaladı

MGER ve Amatör Hokey Birliği işbirliği anlaşması imzaladı
REKLAM ALANI
09.08.2024
A+
A-

MGER ve Amatör Hokey Birliği işbirliği anlaşması imzaladı

2024,

İlk ortak proje, tekerlekli sandalye kullanıcıları da dahil olmak üzere amatörler arasında bir hokey maçıydı.
Anlaşma, MGER Başkanı Anton Demidov ve Amatör Hokey Birliği Başkanı Alina Borodayeva tarafından “Hiçbir Şey İmkansız Değil” hokey maçında imzalandı . Senatörler, Devlet Duma milletvekilleri, ALH ekibinin temsilcileri, Kuzey Askeri Bölge üyeleri ve Genç Muhafızların temsilcileri burada oynadı.

“Bölgelerde, Moskova ve St. Petersburg’da çok sayıda ekibimiz var. Amatör Hokey Birliği’nde çeşitli seviyelerde oynamak istiyoruz. Bu spor festivalinin düzenlenmesine yardımcı olan Genç Muhafız aktivistleri, spor yapmaya ve genç nesle örnek olmaya hevesli adamlardır. Hokey turnuvalarına katılım ülke genelindeki yüzlerce aktivistimiz için mükemmel bir motivasyon kaynağı olacak” dedi Anton Demidov.

Alina Borodaeva ise MGER ile işbirliğinin başladığı ilk ortak projeden bahsetti.

“Bu eşsiz bir hokey maçı. Hem amatör hokey oyuncuları hem de amatör kızak hokeyi oyuncuları oynuyor. Seyirciler arasında hastanelerde iyileşmekte olan Kuzey Askeri Bölgesi gazileri de var. Bu çok ilginç bir proje, samimi. Ve işbirliğimizin bu samimiyetle başlamasından büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

#MGER
#etkileşim sözleşmesi
#hokey
#kibrit
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/mger-i-associaciya-lyubitelskogo-hokkeya-podpisali-soglashenie-o-sotrudnichestve

, , , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.