Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MEHMET TAŞ `DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

MEHMET TAŞ `DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
07.03.2022
A+
A-

Profesyonel Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ünlü Siyasetçi Hayır Sever İş Adamı Mehmet Taş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Taş, mesajında, ülkede kadınların, hem toplumun hem de ailenin temel parçası olduğunu belirtti.

“Kadınların mutlu olmadığı ve dışlandığı bir ülke hiçbir zaman ilerleyemez.” ifadesinde bulunan Taş, şunları kaydetti: “Bu tartışmaya kapalı bir gerçektir.

Ülkemiz kadın hakları konusunda kendine medeni diyen, bize demokrasi ve insan hakları dersi vermeye kalkan ülkelerden daha önce kadınlara seçme ve seçilme hakkını vermiş bir ülkedir. Bizler, cenneti annelerin ayağının altına seren bir dinin mensupları, hem yönetimde hem de aile içerisindeki vakur duruşuyla örnek teşkil eden Hayme Anaların, yeri geldiğinde İstiklal Mücadelemizde eşsiz kahramanlıklar gösteren Nene Hatunların ve Kara Fatmalar’ ın torunlarıyız.

Bizler Kendi kadim kültür ve medeniyetimizi ve yaşadığımız zamanı, sahip olduğumuz bu yüce mirasın, incelik ve feraseti çerçevesinde tefekkür ediyoruz. Başkan Taş, kadına karşı şiddetin her türlüsüne karşı olduğunu da vurgulayarak, “Şiddet kime karşı olursa olsun kabul edilemez. Uygulanan şiddet kadına karşı ise bu kabullenilemez. Kadına şiddet acizliktir. Kadın erkek fırsat eşitliğinin pekiştirildiği ülkemiz kadınlarının, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.” ifadesinde bulundu.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI