Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Emine Erdoğan, Zveçanska Annelik Merkezi’ni ziyaret etti

Emine Erdoğan, Zveçanska Annelik Merkezi’ni ziyaret etti
REKLAM ALANI
08.09.2022
A+
A-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emine Erdoğan, Zveçanska Annelik Merkezi’ni ziyaret etti

 

 

 

Yazdır Yazıları Büyült Yazıları Küçült

Emine Erdoğan, Zveçanska Annelik Merkezi’ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic’in eşi Tamara Vucic ile Zveçanska Annelik Merkezi’ne ziyarette bulundu.

Emine Erdoğan ve Tamara Vucic, yeniden inşaatı, donanımı ve çevre düzenlemesi Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı tarafından (TİKA) 2020’de tamamlanan Annelik Merkezi’ni gezdi.

Merkezde incelemelerde bulunan Emine Erdoğan ve Tamara Vucic merkezdeki çalışmalara ilişkin bilgi aldı. TİKA sorumluları, merkezde bugüne kadar annelere ve çocuklara yönelik birçok proje gerçekleştirildiğini bildirdi.

Emine Erdoğan, TİKA’nın Türkiye’nin yüz akı olduğunu belirterek yeniden yapımı tamamlanan merkezde gereken her şeyin düşünüldüğünü ifade etti.

 

 

 

Tamara Vucic de Emine Erdoğan’a, TİKA’ya ve TİKA çalışanlarına teşekkür ederek, “Burası ilkel şartlarda bir küçük montaj ev iken bu güzel merkez hâline dönüştürüldü. Eminim ki buradaki kadınlar, en güzel şekilde psikolojik olarak toparlanacak, huzuru, refahı bulacaktır” dedi.

Emine Erdoğan ve Tamara Vucic, merkezde sohbet ettikleri anneler ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Tüm Haberler

kaynak:https://www.tccb.gov.tr/haberler/410/139485/emine-erdogan-zvecanska-annelik-merkezi-ni-ziyaret-etti

 

 

 

REKLAM ALANI