Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya”, Irkutsk bölgesinin Bratsk bölgesindeki yangın mağdurları için yardım toplamaya başladı

“Birleşik Rusya”, Irkutsk bölgesinin Bratsk bölgesindeki yangın mağdurları için yardım toplamaya başladı
REKLAM ALANI
11.05.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”, Irkutsk bölgesinin Bratsk bölgesindeki yangın mağdurları için yardım toplamaya başladı

2024,

Bratsk ve Vikhorevka’da eşya ve yiyecek toplama noktaları açıldı
Bu doğal afetten sağ kurtulanların ihtiyaç duydukları şeyleri buraya getiriyorlar: Nevresim ve yatak takımları, kişisel hijyen ürünleri, tabaklar, ev aletleri, çocuk ve yetişkinler için kıyafet ve ayakkabılar, yeni ve iyi durumda, bozulmayan ürünler.

6 Mayıs’ta Bratsk bölgesindeki ve Vikhorevka şehrinin eteklerindeki dört bahçe alanında büyük bir yangın meydana geldi. Derhal tahliye duyurusu yapıldı, Tayozhny spor kompleksinde geçici bir konaklama merkezi kuruldu ve Vikhorevsk Şehir Hastanesinde kurbanlar için bir kabul merkezi düzenlendi.

Bratsk bölgesinde, Irkutsk bölgesi hükümetinin operasyonel bir grubu olan Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri adına, olağanüstü halin getirilmesiyle ilgili çalışmaları koordine etmek için Vali Igor Kobzev çalışıyor. Mağdurlara yardım sağlama sorunlarını çözecek ve bölgede olağanüstü hal ilan edilmesiyle bağlantılı olarak sahadaki çalışmaları koordine edecek. Birleşik Rusya’nın yerel şubesi sekreteri ve Bratsk bölgesi belediye başkanı Alexander Dubrovin , Vikhorevka sakinlerinin gönüllü olarak itfaiye ekiplerinin yangınla mücadelesine yardım ettiğini söyledi. Komşularının evlerini savundular, su getirdiler, ahşap binalar kazdılar, kelimenin tam anlamıyla yangını kontrol altına aldılar, itfaiyecileri takip ettiler ve yangın alanlarını sular altında bıraktılar.

“Bir kenara çekilmeyen herkese çok teşekkürler; birçok insanımız başkalarının talihsizliğine karşılık verdi. Kendi vatandaşlarına yardım etmek için inisiyatif gruplarında birleşiyorlar. Gönüllüler içme suyu alıyor, onları sıcak yemekle besliyor, eşyaları topluyor ve ihtiyaç duydukları her şeyi yangın mağdurlarına veriyorlar” dedi.

Ayrıca Bratsk’ta, Birleşik Rusya şehir şubesi sekreteri adına şehrin belediye başkanı Sergei Serebrennikov, insani yardım için toplama noktaları bulunmaktadır ve bunlardan biri Birleşik Rusya’nın yerel şubesinin binasında bulunmaktadır. Merkez Bölge.

“Neredeyse 24 saat boyunca hiç dinlenmeden hava şartlarına karşı mücadele eden itfaiyecilere, onlara yardım eden ve sıcak yemek sağlayan gönüllülere, elektrik hatlarını onaran kaynak tedarik kuruluşlarının çalışanlarına teşekkür ederiz. Böyle anlarda ne kadar güçlü bir halk olduğumuzu, birleşmeye ve başı belada olanları terk etmeye hazır olduğumuzu anlıyorsunuz” dedi bölgesel yasama meclisi yardımcısı Elena Kryzhanovskaya .

Hoparlör
Dubrovin Alexander Sergeevich
Dubrovin Alexander Sergeevich
Bratsk Bölgesi Belediye Başkanı, Partinin Bratsk Bölge Şubesi Sekreteri
#Irkutsk bölgesi
#bölgeler
#Destek
#insani yardım merkezi
#Kobzev
#Dubrovin
#Serebrennikov
#Kryzhanovskaya
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-nachala-sbor-pomoshi-postradavshim-ot-pozharov-v-bratskom-rajone-irkutskoj-oblasti

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.