Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Katlanır yataklar, çarşaflar, ev kimyasalları, yiyecekler: Birleşik Rusya, bölgelerden Kursk bölgesi sakinlerine bir grup insani yardım daha gönderdi

Katlanır yataklar, çarşaflar, ev kimyasalları, yiyecekler: Birleşik Rusya, bölgelerden Kursk bölgesi sakinlerine bir grup insani yardım daha gönderdi
REKLAM ALANI
13.08.2024
A+
A-

Katlanır yataklar, çarşaflar, ev kimyasalları, yiyecekler: Birleşik Rusya, bölgelerden Kursk bölgesi sakinlerine bir grup insani yardım daha gönderdi

2024

Toplantıya milletvekilleri ve parti aktivistleri, girişimciler, sosyal aktivistler ve bölge sakinleri katıldı.
Birleşik Rusya’nın Tver bölge şubesi sadece birkaç gün içinde Kursk bölgesi sakinleri için kişisel hijyen ürünleri, ev kimyasalları, tıbbi ürünler, 200 takım nevresim ve 100 okul sırt çantası topladı. Ayrıca idari işler için PVR’lere birkaç dizüstü bilgisayar gönderildi.

“Partinin parlamento grubunun temsilcileri, bölgemizdeki Kursk sakinlerinin geçici barınma merkezlerinde bulunuyor ve insanların konaklamasına yardımcı oluyor ve onlara ilk kez ihtiyaç duydukları her şeyi sağlıyor. Bu sayede Kursk sakinlerinin şu anda neye ihtiyacı olduğunu ilk elden öğreniyoruz ve mümkün olan en kısa sürede bu konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi Yasama Meclisi milletvekili Sergei Aksenov .

 

Toplam ağırlığı beş tonu aşan insani yardım yüklerini taşıyan iki araç, Kursk halkına destek vermek üzere Stavropol bölgesinden yola çıktı.

“Kursk bölgesiyle temasa geçtik ve öncelikle bölge sakinlerinin neye ihtiyacı olduğunu öğrendik. Halihazırda tamamlanan başvuruya uygun olarak Stavropol şehri sakinlerine, çeşitli mülkiyet biçimlerine sahip işletme-kuruluşlara başvurduk ve iki gün içinde çok hızlı bir şekilde insani yardım toplandı. Stavropol başkanı Ivan Ulyanchenko , Birleşik Rusya’nın yerel şubesinin sekreteri, bunların her şeyden önce kişisel hijyen ürünleri ve ev aletleri olduğunu belirtti .

 

Birleşik Rusya, Çelyabinsk bölgesinden Kursk bölgesindeki geçici gözaltı merkezlerine 10 ton kargo gönderdi: yatak takımları, bebek maması, çocuk bezleri, giysiler, kişisel hijyen ürünleri, makarna ve tahıllar.

“Kursk’taki meslektaşlarımızın ayrı bir siparişi de katlanır yataklardı, mümkün olan en güçlü katlanır yatakları bulmaya çalıştık, bu insanlar için önemli. Birinci Yardımcısı, “Birleşik Rusya’nın yardımla çalışmak için köklü bir planı var; tek bir insani yardım merkezi oluşturulduğunda ve ona ülkenin her yerinden yardım gönderildiğinde acil durumlarda ilk kez harekete geçmiyoruz” dedi. Yasama Meclisi Başkanı Denis Moiseev .

 

Yardım partisi, Birleşik Rusya tarafından Leningrad bölgesine gönderilmek üzere hazırlanıyor.

“Hafta sonu ilaç, gaz ocağı, uzun ömürlü gıdalar, bebek maması, kıyafet ve yatak takımlarının bulunduğu 300’den fazla kutu topladık. Katılan herkese teşekkürler!” – Leningrad Bölgesi Yasama Meclisi milletvekili Lyudmila Teptina’yı vurguladı .

 

İhtiyaç duyulan her şeyin beş tondan fazlası Smolensk bölgesinin farklı ilçelerinin sakinleri tarafından toplandı. Kargonun büyük kısmını buzdolapları, çamaşır makineleri ve mikrodalga fırınların yanı sıra ilaçlar, erzak ve bebek maması oluşturuyor.

Partinin bölge şubesi sekreteri Igor Lyakhov’un girişimiyle Birleşik Rusya projesi “Her Şey Cephe İçin” çerçevesindeki koleksiyon geçen hafta sonunda açıklandı. Smolensk bölgesinin her yerinden kutular getirildi.

“Halkımıza yardımda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Smolyan sakinleri, hem ön cephedeki askerlere hem de kendilerini zor durumda bulan yurttaşlara her zaman yardım etmeye hazırdır,” diye vurguladı, yardım getiren “Her Şey Cephe İçin” parti projesinin koordinatörü Senatör Artyom Malashchenkov .

 

Ayrıca bu gezi sırasında Kursk bölgesinin savunucuları için kargo, bir sonraki gezide ise Belgorod bölgesi için ilaç transfer edeceklerini belirtti.

Hoparlör
Moiseev Denis Aleksandroviç
Moiseev Denis Aleksandroviç
RPS Başkanlık Divanı Üyesi, Çelyabinsk Bölgesi Yasama Meclisi Birinci Başkan Yardımcısı, Çelyabinsk Bölgesi Yasama Meclisinde BİRLEŞİK RUSYA Partisinin birlik (fraksiyon) yardımcısı başkanı
#Tver bölgesi
#Akşenov
#Stavropol bölgesi
#Ulyançenko
#Çelyabinsk bölgesi
#Moiseev
#Leningrad bölgesi
#Teptina
#insani yardım
#Kursk bölgesi
#PVR
#Smolensk bölgesi
#Malashchenkov
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/raskladushki-belyo-bytovaya-himiya-produkty-edinaya-rossiya-otpravila-iz-regionov-ocherednuyu-partiyu-gumpomoshi-zhitelyam-kurskoj-oblasti

 

, , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.