Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” Perm bölgesinden Kursk bölgesi sakinlerine insani yardım gönderdi

“Birleşik Rusya” Perm bölgesinden Kursk bölgesi sakinlerine insani yardım gönderdi
REKLAM ALANI
12.08.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” Perm bölgesinden Kursk bölgesi sakinlerine insani yardım gönderdi

2024,

Koleksiyona aktivistler ve parti destekçileri, MGER, milletvekilleri, işletme çalışanları ve bölge sakinleri katıldı.
Kursk bölgesinin etkilenen bölgelerine 20 ton kargo gönderildi – partinin bölge şubesi sekreteri Dmitry Makhonin Perm Bölgesi valisi adına oluşturuldu .

Yardımın içerisinde bozulmayan gıda ürünleri, ilaçlar, içme suyu, ev kimyasalları, bebek maması, bebek bezleri, kişisel hijyen ürünleri ve tekstil ürünleri, çocuklara yönelik kırtasiye malzemeleri, gaz ocakları ve taşınabilir şarj cihazları yer alıyor.

“Kursk bölgesine gelen bela hepimizi etkiledi. İlk saatlerden itibaren Perm bölgesi sakinlerinin büyük bir destek ve dayanışma ifadesiyle, Kursk bölgesine yardım etme ve insani yardım gönderme isteğiyle karşı karşıya kaldık. Partinin bölge şubesi sekreter yardımcısı Vasily Kuznetsov, doğal olarak, özel askeri operasyonun ve Zaferimizin hedeflerine ulaşmak için gerektiği sürece yardım ve desteğimiz devam edecek” dedi.

Birleşik Rusya tarafından toplanan kargonun yanı sıra Kursk bölgesine ev tipi buzdolapları, yüksek güçlü jeneratörler ve ev tekstili de gönderildi. Bu mal ve ekipmanlar Perm bölgesindeki işletme ve kuruluşlardan geliyordu.

Hoparlör
Kuznetsov Vasili Vladimiroviç
Kuznetsov Vasili Vladimiroviç
Perm Şehir Duması Milletvekili, Volga Federal Bölgesi’ndeki Birleşik Rusya partisinin Çocuk Sporları projesinin koordinatörü
#Perma bölgesi
#Makhonin
#Kursk bölgesi
#insani yardım
#EPyardım eder
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-otpravila-iz-permskogo-kraya-gumpomosh-zhitelyam-kurskoj-oblasti

 

, , , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.