Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Türkiye’nin En Büyük Dijital Eğitim Platformlarından NET UZEM Hizmete Başladı

Türkiye’nin En Büyük Dijital Eğitim Platformlarından   NET UZEM Hizmete Başladı
REKLAM ALANI
23.08.2022
A+
A-

Türkiye’nin En Büyük Dijital Eğitim Platformlarından

NET UZEM Hizmete Başladı

Tüm dünyada değişen eğitim şartlarına uygun olarak dizayn edilen eğitim sistemi artık dijital ortama taşındı. .Özellikle pandemi sürecinin olumsuzlukları eğitim sektörünü de olumsuz yönde etkilemiş, insanların kalabalıklardan uzak kalmasına neden oldu.. Tüm bu sebeplerden dolayı insanların eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan Net UZEM alışılagelen eğitim sisteminden farklı olarak yeni bir alan oluşturmayı amaç edindi.

NET UZEM Yönetim Kurulu Üyeleri Celalettin Kayrak, M. Akif Sarıbaş ve Halil Ateş. NET UZEM’in yıllardır edinmiş olduğu tecrübeyi dijital ortamda sizlere aktarmayı hedefleyen bir kuruluş olduğunu söyledi. Amaçlarının, isteyen herkesin, istediği an, istediği yerde nitelikli bir eğitim alarak gireceği sınavlarda yüksek başarı elde etmesini, hayalini kurduğu sonuçlara ulaşabilmesini sağlamak ve bu şekilde eğitimde fırsat eşitliğinin güçlenmesine katkıda bulunmak olduğunu vurguladı.

Net UZEM, sürekli gelişen vizyoner bakış açısı çerçevesinde her biri alanında uzman olan dinamik öğretmen kadrosuyla Türkiye’deki tüm öğrencileri teknolojik ve güncel eğitim araçları ile buluşturmaya devam ettiğini belirte kurul üyeleri şunları söyledi:

‘’Net UZEM bünyesindeki yönetici ve eğitmenlerin yıllardır eğitim sektöründe edindikleri tecrübe ile dijital eğitim platformuna uyarladığı Tam Öğrenme Modeli, sınava hazırlık sürecinde olan sizler için hem gelenekçi hem dijital imkanlar sunuyor. Uzaktan eğitim platformlarında karşılaşılan temel sorunlardan biri olan konu eksiklerini tamamlayamama durumunu ortadan kaldıran “tek atımlık” ders paneli sayesinde, eksik olan ders ya da konuları öğretme amacı taşımaktadır. Net UZEM ile sınava hazırlanan ortaokul ve lise düzeyindeki tüm öğrenciler, bilgisayarlar ve mobil cihazlar aracılığı ile yer ve zaman kısıtlaması olmaksızın çalışma özgürlüğüne sahiptirler. Bu şekilde öğrencilerimiz dershane ve kurslara ihtiyaç duymamakta, trafikte kaybettikleri zamanı daha fazla ders çalışarak değerlendirebilmekte ve ev dışına çıktıklarında oluşan ek harcamaları yapmadan sadece öğrenmeye odaklanabilmektedirler. Ayrıca anlama seviyelerinin en verimli olduğu şartlarda kendi bireysel öğrenme hızlarına göre ilerleyebilme ve her konuyu eksiksiz şekilde öğrenerek tamamlama imkânı bulmuş olurlar.

Yılların tecrübesi ile edinmiş olduğu akademik birikimi, sizlere sunduğu “Uzaktan eğitim yakından ilgi” kampanyası ile harmanlayan Net UZEM, her öğrencinin istediği ve gerekli çabayı gösterdiği takdirde sınavlarda başarılı sonuçlar alarak hayallerine kavuşabileceğine inanmaktadır. www.netuzem.com  adresinde hizmete başlayan Net UZEM sınava hazırlanan ortaokul ve lise düzeyindeki tüm öğrencilerimize ve halkımıza hayırlı olsun.’’

HABER: BEDRETTİN YALÇIN

Açıklama yok.

REKLAM ALANI