Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tarama Ucu ile İstanbul’u dinlemeye hazır mısınız?

Tarama Ucu ile İstanbul’u dinlemeye hazır mısınız?
REKLAM ALANI
09.08.2021
A+
A-

Tarama Ucu ile İstanbul’u dinlemeye hazır mısınız?

Aylık dijital çizgi roman dergisi Tarama Ucu, Ağustos sayısı ile yayında!

 

Oğuz Aral ve Galip Tekin dosyalarından sonra Tarama Ucu dergisi “tematik” bir dosyayla okuyucular ile buluştu. Semt semt İstanbul hikayelerine yer verilen dosyada görsel bir şölen ve keyifli hikayeler yer alıyor.

Tarama Ucu’nun İstanbul Hikayeleri dosyasında Atilla Atalay Cennet Mahallesi’ni, Behiç Pek Samatya’yı, Töre Sivrioğlu İstanbul eğlencelerini, Alper Atalan “Şehrin Kısa Yolları”nı yazarken; Ergün Gündüz distopik bir İstanbul hikayesini, Şahin Erkoçak bir “Balat Hikayesi”ni, Bahadır Boysal İstanbul Cinayetleri’ni, Öğünç Ersöz “1860’lı Hikaye”yi, Cihan Ceylan ise Beykoz’lu bir hikaye çizimi ile okuyucularla buluşuyor.

Derginin Ağustos sayısında Zafer Temoçin, “Dergim Var Dünyadan Büyük” belgesel tadında çizgi romanı ile Oğuz Aral ve dönemini çizmeye devam ediyor. Sinem Keskinel’in yazdığı, Aslı Yazıcıoğlu’nun çizdiği “Halit Bey’in Eksantrik Hikayesi”, Mahir Ünsal Eriş’in yazdığı Ferit Güleç’in çizdiği “Edhem Bey”, Ender Özkahraman’nın çizdiği hikayeler üçüncü bölümleriyle devam ediyor.

Erhan Baş yine güzel bir hikaye ve çizimle, Furkan Özçoban ve Onur Karadurmuş karikatürleriyle derginin üçüncü sayısında yer alıyor.

 

Dergi taramaucu.com’dan okunabiliyor

 

Her ay dijital olarak yayınlanan dergiye www.taramaucu.com web adresi üzerinden abone olanlar istedikleri her yerde ve her zaman okuyabiliyorlar.

 

 

Web: www.taramaucu.com

İnstagram: @taramaucu.dergi

Twitter: @taramaucudergi

REKLAM ALANI