Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

MEHMET FETTAH ÇİFTÇİ `DEN ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI
REKLAM ALANI
17.03.2022
A+
A-

Ak Parti 27.Dönem Hatay Milletvekili Adayı ve Bayir Bucak Türklerini Koruma Tanıtma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Fettah Çiftçi, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 107. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Çiftçi, Çanakkale, tarihi şan ve şerefle dolu milletimizin dünyada eşi benzeri görülmemiş mücadeleler sonucu kahramanlık destanı yazdığı kutsal vatan toprağıdır. Hem tarihimizin hem de dünya tarihinin dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Savaşında, bir daha dönmemek üzere cepheye giden şanlı ecdadımızın bağrında yattığı yerdir.

Aziz Milletimiz, yokluklar ve imkânsızlıklar içinde sarsılmaz inancı ve mücadelesi sonucu Zaferle sonuçlanan savaşta “Çanakkale Geçilmez” sözünü tarihe kazımıştır. Çanakkale’deki birlik, kardeşlik ve dayanışma, Kurtuluş Savaşı için gerekli mücadeleci ruhu da güçlendirmiştir. Milletimiz, birlik ve beraberliğimizi bozmak için fırsat kollayanlara karşı, ebedi varlığımızın teminatı kahraman ecdadımızın sahip olduğu aynı ruh ve anlayışla vatanını korumak için bugün de canı ve kanı pahasına mücadelesini sürdürmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümünde, bu cennet vatanı bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve istiklali uğrunda kahramanlıkları ve fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde taht kuran aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI