Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” Kursk bölgesinin etkilenen sakinlerine yeni insani yardım sevkiyatı gönderdi

“Birleşik Rusya” Kursk bölgesinin etkilenen sakinlerine yeni insani yardım sevkiyatı gönderdi
REKLAM ALANI
13.08.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” Kursk bölgesinin etkilenen sakinlerine yeni insani yardım sevkiyatı gönderdi

2024

Kargo Çuvaşistan, Tataristan, Nijniy Novgorod, Vladimir ve diğer bölgelerden teslim edildi
Çuvaşistan’dan Kursk bölgesinin etkilenen sakinlerine temel ihtiyaçlar ve bozulmayan gıda maddeleri gönderildi.

“Kursk bölgesindeki meslektaşlarımızla sürekli temas halindeyiz, kargo, bölge sakinlerinin şu anda en çok ihtiyaç duyduğu şeyler dikkate alınarak oluşturuldu. Kursk bölgesi sakinlerine yardım sağlamaya devam edeceğiz” dedi Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri ve Çuvaşistan Devlet Konseyi Başkanı Leonid Çerkesov.

Tahliye edilen sakinler için Nijniy Novgorod bölgesinden Kursk bölgesine yaklaşık bir ton eşya teslim edildi. Bunlar yiyecek, bebek maması, su, ilaçlar, ev kimyasalları ve diğer temel maddelerdir.

Nizhny Novgorod’daki Avtozavodsky bölge partisinin yerel siyasi konsey üyeleri, yönetimin desteğiyle yardım topladı.

Kargoya eşlik eden Birleşik Rusya’nın Avtozavodsky bölgesindeki yerel siyasi konsey üyesi Alexander Marrunchenko, “İlk partiyi teslim ettim ve ardından kesinlikle gerekli şeyleri toplamaya devam edeceğiz” dedi.

Kazan ve Vladimir bölgesinden de insani yardım ulaştırıldı. Buna içme suyu, ilaçlar, yatak örtüleri, ev aletleri ve kişisel hijyen ürünleri dahildir.

Kaluga’da 40 tondan fazla kargo toplandı. Yiyecek, giyecek, su, temel ihtiyaçlar ve ev aletlerini içeriyordu.

“Kaluga bölgesi sakinlerinin çabalarıyla su, yiyecek, temel ihtiyaç maddeleri, jeneratörler ve çok daha fazlası toplandı. Birleşik Rusya’nın bölgesel yürütme komitesi başkanı Alexey Maksimenko, insanların tahliye edildiği ve gelmeye devam ettiği geçici konaklama merkezlerinde tüm bunların gerekli olduğunu söyledi .

Kursk bölgesinde parti gönüllüleri şu anda bölgesel DOSAAF sahasında çalışıyor. İlgili vatandaşlar gerekli eşyalarını oraya getiriyor.

Ayrıca Birleşik Rusya üyeleri insani yardım toplama noktalarında çalışmaya ve kargo dağıtımına yardımcı olmaya devam ediyor.

 

Hoparlör
Çerkesov Leonid İlyiç
Çerkesov Leonid İlyiç
Rusya Federasyonu VI. Toplantısı Devlet Duması Yardımcısı, Mari El, Mordovya, Çuvaşistan ve Nijniy Novgorod Bölgesi Cumhuriyetleri Partisi Bölgelerarası Koordinasyon Konseyi Başkanı
#Çuvaş Cumhuriyeti
#Tataristan Cumhuriyeti
#Nizniy Novgorod bölgesi
#Vladimir bölgesi
#Kaluga bölgesi
#insani yardım
#EPyardım eder
#bölgeler
#Kursk bölgesi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-napravila-novye-partii-gumpomoshi-dlya-postradavshih-zhitelej-kurskoj-oblasti

, , , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.