Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” kamu destek merkezinde “Ruble 2.0” projesini başlattı

“Birleşik Rusya” kamu destek merkezinde “Ruble 2.0” projesini başlattı
REKLAM ALANI
11.08.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” kamu destek merkezinde “Ruble 2.0” projesini başlattı

2024,

Tematik etkinlikler, vatandaşların yeni para birimi olan dijital ruble kullanımına ilişkin farkındalığını artırmayı amaçlıyor
Birleşik Rusya kamu destek merkezi, öğrenciler için tartışma platformları, “Rusya’da dijital rublenin tanıtımı” konulu tartışmalar, girişimciler için yuvarlak masa toplantıları ve eski nesiller için dersler düzenledi.

“Dijital ruble, Rus ekonomik sisteminin gelişimi için yeni ufuklar açan geleceğe atılmış bir adımdır. Başkan Vladimir Putin’in dijital rublenin pilot lansmanının başarısı ve ülke ekonomisine yakında dahil edilmesiyle ilgili açıklaması halk arasında soru işaretlerine yol açtı. Birçoğu bunun ne olduğunu, uygulanmasından kaynaklanan risklerin ve faydaların ne olduğunu ve yenilikten kimin doğrudan etkileneceğini anlamıyor,” dedi Devlet Duma milletvekili Alexander Yakubovsky .

 

Ona göre partinin halk destek merkezindeki eğitim etkinliklerine binden fazla kişi katıldı.

“Uzmanlar yeni para birimi türü ve ekonomiye girişiyle ilgili beklenen beklentiler hakkında konuştu ve soruları yanıtladı. Konunun talep görmesi nedeniyle bu yönde çalışmaya devam edeceğiz” diye ekledi.

Birleşik Rusya’nın kamu desteğinin merkezindeki Smolensk Bölge Duması Gençlik Parlamentosu, finans ve enerji üniversitelerinin öğrencileri için “Rusya’da dijital rublenin tanıtımı” konulu bir tartışma düzenledi.

 

Kamçatka Bölgesi’ndeki öğrencilerle bir tartışma platformu düzenlendi. Açık bir diyalog sırasında, arkadaşlar bölgeye yeni bir para biriminin getirilmesi olasılığını tartıştılar ve dijital para biriminin geleceğine ilişkin varsayımlarını paylaştılar.

Kursk bölgesinde, eski neslin temsilcilerine yönelik bir konferansta finansal okuryazarlık merkezinin bir çalışanı, dijital rublenin avantajları ve beklentileri hakkında konuştu. Uzman, dijital para biriminin güvenilmezliğiyle ilgili yaygın mitleri ortadan kaldırdı ve çalışma prensiplerini ayrıntılı olarak açıkladı.

Ryazan ve Tyumen bölgelerinde, Birleşik Rusya’nın kamu destek merkezi girişimciler için yuvarlak masa toplantıları düzenledi ve katılımcılar dijital rubleyi iş dünyasına sokma deneyimlerini paylaştılar.

 

Ryazan’da ayrıca dijital rublenin nasıl çalışacağını ve onu kimlerin kullanabileceğini açıklayan bir “Ruble 2.0” web semineri düzenlendi.

Hoparlör
Yakubovsky Alexander Vladimirovich
Yakubovsky Alexander Vladimirovich
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#Yakubovsky
#kamu destek merkezi
#Smolensk bölgesi
#Kamçatka Krayı
#bölgeler
#Kursk bölgesi
#Ryazan Oblastı
#Tyumen bölgesi
#dijitalruble
#dersler
#yuvarlak masa
#girişimciler
#Eski jenerasyon
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-zapustila-v-shtabah-obshestvennoj-podderzhki-proekt-rubl-2-0

 

, , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.