Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, çocuklu ailelerin desteklenmesi konularında vatandaşlara yönelik bir resepsiyon düzenledi

Birleşik Rusya, çocuklu ailelerin desteklenmesi konularında vatandaşlara yönelik bir resepsiyon düzenledi
REKLAM ALANI
10.07.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, çocuklu ailelerin desteklenmesi konularında vatandaşlara yönelik bir resepsiyon düzenledi

2024,

Aile, Sevgi ve Vefa Günü’nde partinin Merkez Yürütme Kurulu’nda gerçekleşti
Resepsiyon, Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Vatandaşların İtirazlarıyla Çalışma Komisyonu Başkanı Anna Kuznetsova tarafından gerçekleştirildi .

Tula bölgesindeki Popovka köyünün sakinlerinden Ksenia Rodina , köylerindeki tek çocuk oyun alanını sökmeyi planladıklarını söyledi.

“Bölge departmanı, Tula bölge departmanı sekreteri ( Nikolai Vorobyov – editörün notu) ile birlikte sorunu çözmeye çalışacağız, gerekirse bu sorunun çözümüne dahil olmaya hazırız. Bu oyun alanının ya uygun hale getirilmesi ya da bölge sakinlerinin rahat edeceği bir yere kurulması önemli” dedi Anna Kuznetsova.

Ayrıca Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Genç Muhafızlar ve Rusya’nın Babaları hareketinin aktivistlerinin çocukların vakit geçirdiği halka açık yerlerin güvenliği konusundaki çalışmalarını güçlendirmeleri gerektiğini öne sürdü.

“Çocuklar için organize boş zaman ve güvenli davranış konuları tüm bölgeler için acil bir konu. Acil Durumlar Bakanlığı’nın çocukların boğulması ve acil olaylarla ilgili endişe verici istatistiklerini görünce, çocukların boş zaman etkinliklerinin güvenliğine yönelik baskınlar ve kontroller yapmayı ve organizasyonuna yardım etmeyi öneriyorum” dedi.

Mordovya Cumhuriyeti’nin Kochelaevo köyünden çok sayıda çocuk annesi olan Svetlana Avdeeva, hamile kadınların gerekli danışmanlık ve psikolojik desteği alabilmeleri için tek bir yardım hattı oluşturulmasını istedi.

“Mümkün olduğunca müdahil olacağız, ayrıca ailelere yönelik destek biçimini güçlendirebilmemiz için Artyom Alekseevich Zdunov (Birleşik Rusya bölge şubesi sekreteri, bölge başkanı – editörün notu) ile de iletişime geçeceğiz” dedi. .

Anna Kuznetsova, Birleşik Rusya komisyonuyla birlikte Rusya Sağlık Bakanlığı’nın tüm doğum hastaneleri ve doğum öncesi kliniklerinde kadınları desteklemek için çalışmalara başlayacağını söyledi.

Sağlık Bakan Yardımcısı Evgenia Kotova , “İstediğiniz zaman psikolojik destek alabileceğiniz, geçerli bir telefon numarasına sahip, iyi, anlaşılır, kullanışlı posterler geliştirdiğimizden emin olacağız” diye vurguladı .

Bryansk Bölgesi Anavatanı Asker Aileleri Komitesi aktivisti Olga Ivanova, bölgelerde askeri personel ve aile üyeleriyle etkileşimde bulunan psikologlara yetkin iletişim becerileri ve bu kategorilere psikolojik yardım sağlamanın özellikleri konusunda eğitim verilmesini önerdi. vatandaşların.

“Bugün bu çalışma yapılıyor ama parça parça. Bölgelerde uzman arayışını, metodolojik desteği ve danışmanlığı üstlenmeye çalışıyorlar. Ancak elbette böylesine spesifik bir görevle çalışmaya hazır uzmanların bulunmaması sorunu da var. Çalışmaları mümkün olduğu kadar merkezi bir şekilde organize etmemiz gerekiyor. Moskova Devlet Üniversitesi’nin özel psikoloji bölümü ile görüşmelerde bulunuyoruz. Özel yönergeler geliştirdiler. Yakın gelecekte, bu zor alanda mümkün olduğunca etkili çalışabilmemiz için uzmanlar ve psikologlar için Tüm Rusya’yı kapsayan ileri düzey bir eğitim kursu başlatmayı öneriyorum” dedi Anna Kuznetsova.

Ona göre, Anavatan Asker Aileleri Komitesi, “Rusya’nın Babaları” ve diğerleri de dahil olmak üzere kamu kuruluşları da girişimin uygulanmasına katılabilir.

Çelyabinsk’ten Karina Akentyeva, memurlara konut satın almaları için bir kerelik sübvansiyon sağlanması açısından konut mevzuatını değiştirme girişiminde bulundu.

“Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile temasa geçtim. Daha önce kendileriyle bu konuyu konuşmuştuk ve destek bulmuştuk. Uygun değişiklikleri mümkün olan en kısa sürede ortaya çıkarmaya çalışacağız” diye özetledi Anna Kuznetsova.

Hoparlör
Kuznetsova Anna Yurievna
Kuznetsova Anna Yurievna
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkan Yardımcısı, Parti Genel Konseyi Başkanlık Divanı Komisyonu Başkanı, vatandaşların Parti Başkanına yaptığı itirazlarla çalışma konusunda Parti D.A. MEDVEDEV, Partinin Anneliğin, Çocukluğun ve Aile Desteğinin Korunması Komisyonu Başkanı
#Kuznetsova
#Vorobiev
#Tula bölgesi
#vatandaşların kabulü
#Mordovya Cumhuriyeti
#Kotova
#Bryansk bölgesi
#Çelyabinsk bölgesi
#Aile, Sevgi ve Sadakat Günü
#çocuklarlayedi
#büyük aileler
#SVO katılımcılarının aileleri
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provela-priyom-grazhdan-po-voprosam-podderzhi-semej-s-detmi

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.