Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ALMANYADAN KAYSERİYE DEV YATIRIM

ALMANYADAN KAYSERİYE DEV YATIRIM
REKLAM ALANI
11.03.2023
A+
A-

ALMANYADAN KAYSERİYE DEV YATIRIM

KAYSERİ’DE İŞ HAYATINA DAMGA VURAN GENÇ GİRİŞİMCİ: TARIK ÖNAL

Kayseri’de bulunan Almanya merkezli bir Araç Takip Sistemi şirketi, modern yazılım ve tasarımı ile Türkiye’nin yükselen yıldızlarından biri haline geldi. Bu şirketin kurucusu olan Tarık Önal, iş hayatına damga vuran genç girişimciler arasında yer alıyor.

Açıklama yok.

Almanya doğumlu olan Tarık Önal, bilgisayar mühendisliği eğitimi aldıktan sonra araç takip sistemleri (Safari GPS), yapay zeka (SecuritEye) ve medya (Safari MEDIA) gibi alanlarda çalışmalar yapıyor. Şimdilerde Türkiye’de yaşayan Önal, Kayseri’deki şirketi aracılığıyla müşterilerine araç takip ve birçok yazılım hizmeti sunuyor.

Avrupa’da 25.000’den fazla araca ve 5.000’den fazla şirkete araç takip hizmeti veren şirketiyle büyük bir başarı elde eden Önal, iş sağlığı ve güvenliği alanında da yapay zeka teknolojileri üzerine çalışmalar yürütüyor.

Açıklama yok.

Önal, şirketinin başarısını, çalışanlarına verdiği değere ve müşterilerine sunduğu kaliteli hizmete bağlıyor. Ayrıca işinde tutkulu ve yenilikçi olması da şirketinin başarısında etkili olan faktörlerden biri.

Genç yaşına rağmen birçok başarılı projeye imza atan Tarık Önal, girişimcilik ruhu ve çalışkanlığıyla Kayseri’nin ve Türkiye’nin gurur kaynaklarından biri haline geldi.

Genç Başarılı Girişimci İş Adamı Sayın Tarık Önal, Memleketine yapmış olduğu yatırımdan dolayı teşekkür ediyoruz.

Tel: 444 3899
Tel: 530 410 75 75

www.safari-gps.com.tr
instagram.com/trkonl

ABDULLAH YİĞİT-ALMANYA –İSTANBUL-ANKARA

Açıklama yok.

REKLAM ALANI