Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Alexander Sidyakin: Birleşik Rusya’nın bölgesel şubeleri Kursk bölgesine insani yardım gönderdi

Alexander Sidyakin: Birleşik Rusya’nın bölgesel şubeleri Kursk bölgesine insani yardım gönderdi
REKLAM ALANI
11.08.2024
A+
A-

Alexander Sidyakin: Birleşik Rusya’nın bölgesel şubeleri Kursk bölgesine insani yardım gönderdi

2024,

İlk parti Orel, Voronej, Tataristan ve Lipetsk’ten ayrıldı
Partinin Merkez Yürütme Komitesi başkanı, bölge sakinlerinin güvenlikleri için barındırıldığı geçici gözaltı merkezlerinde bulaşık, kıyafet, ev kimyasalları ve gıdaya ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

“Şu anda bu ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz. Ben de Genç Muhafız aktivistleriyle birlikte bölgeye taşınıyorum. Vatandaşlara yardım ulaştıracağız. Yaralanan herkese acil şifalar. Savaşçılara güç. Düşman kesinlikle mağlup edilecek” dedi Alexander Sidyakin .

Birleşik Rusya’nın Oryol bölge şubesi sekreteri, bölgesel Halk Temsilcileri Konseyi başkanı Leonid Muzalevski, artık sivillerin gerçekten desteğe ihtiyacı olduğunu vurguladı.

“Güvenlik nedeniyle siviller geçici olarak konaklama merkezlerine nakledildi. Bunlar çocukları ve yaşlıları olan bütün ailelerdir. Yardım sağlamak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Oryol bölgesinden gelen insani yardım kargosu, MGER bölge departmanı başkanı Nikita Zaitsev tarafından Kursk’a teslim edilecek .

“Gönüllülerle birlikte dağıtım merkezi ve vatandaşların konaklama noktalarında gerekli yardımları sağlayacağız. Genç Muhafızların acil durumlarda insani yardım çalışmaları konusunda geniş deneyimi var ve yardımımız faydalı olacak” dedi.

Daha önce parti Genel Konseyi Sekreter Vekili Vladimir Yakushev, Birleşik Rusya’nın tahliye edilen bölge sakinleri için Kursk bölgesine insani yardım gönderdiğini söyledi . Ona göre şu anda en çok talep görenler jeneratörler, ev aletleri, içme suyu, temel ihtiyaçlar, bozulmayan gıda ürünleri ve kişisel hijyen malzemeleridir.

Hoparlör
Sidyakin Alexander Gennadievich
Sidyakin Alexander Gennadievich
BİRLEŞİK RUSYA Partisi Merkezi Yürütme Komitesi Başkanı, Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#Sıdyakın
#Zaitsev
#Muzalevsky
#Kursk bölgesi
#Oryol Bölgesi
#insani misyon
#MGER
#Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/aleksandr-sidyakin-regionalnye-otdeleniya-edinoj-rossii-napravili-gumanitarnuyu-pomosh-v-kurskuyu-oblast

, , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.