Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” Sporcular Günü için kamu destek merkezinde etkinlikler düzenledi

“Birleşik Rusya” Sporcular Günü için kamu destek merkezinde etkinlikler düzenledi
REKLAM ALANI
12.08.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” Sporcular Günü için kamu destek merkezinde etkinlikler düzenledi

2024

Sporda öne çıkanlar da dahil olmak üzere çocuklar ve yetişkinler katıldı.
Birleşik Rusya kamu destek merkezinin tesislerinde spor okullarının sunumları, masa sporlarında yarışmalar, şampiyonlarla toplantılar ve özel spor başarılarına sahip ailelere yönelik ödüller düzenlendi.

“Birleşik Rusya kamu destek merkezi, vatandaşlarımızın ve gençlerimizin özellikle beden eğitimi ve spora katılımını teşvik eden eşsiz bir platformdur. Mekanlarda düzenli olarak ünlü sporcuların ustalık sınıfları düzenleniyor. Şubat 2024’ten bu yana, okul çocuklarının, öğrencilerin ve sadece şefkatli kişilerin ünlü sporcularla eşit şartlarda iletişim kurabildiği “Şampiyonla Buluşmalar” projesi başlatıldı. Bunlar, hedeflerimize ulaşma yolunda ilerlememize yardımcı olan önde gelen motivasyon platformlarıdır” dedi Devlet Duması milletvekili ve dünya boks şampiyonu Nikolai Valuev.

Ryazan bölgesinde, Birleşik Rusya halk destek merkezinde masa tenisi yarışmaları düzenlendi. Ayrıca Ryazan şehrinin en büyük spor okullarından biri olan “Altın Kubbeler” in sunumu yapıldı.

Yaroslavl bölgesindeki Birleşik Rusya kamu destek karargahında Rus Capoeira Merkezi’nin bir sunumu gerçekleştirildi. Merkezin ekibi dövüş sanatlarıyla ilgili bir film gösterdi ve merkezin öğrencileri gösteriler yaptı; raketlerle çalıştılar, çeşitli unsurları çiftler halinde gösterdiler ve müzik enstrümanları çaldılar.

“Birleşik Rusya”nın Voronej bölgesindeki kamu desteği genel merkezinde, bölgesel Judo Federasyonu tarafından düzenlenen spor ve vatanseverlik etkinliklerini içeren bir fotoğraf sergisi ve Voronej judokalarının kazandığı madalya ve kupalardan oluşan bir sergi düzenlendi. Dmitry Donskoy spor kulübünün öğrencileri judo ve gösteri performanslarının temelleri üzerine bir ustalık sınıfı düzenlediler.

Lipetsk bölgesinde, Birleşik Rusya kamu destek merkezi, gençler ve gençler arasında judo ve sambo Rusya şampiyonasını beş kez kazanan, judoda okul çocukları arasında dünya şampiyonu ve sambo Dmitry Yakushev ile bir toplantı düzenledi. Spor yolculuğunu anlattı, kız ve erkek çocuklara yönelik judo antrenmanları gerçekleştirdi. Toplantı ringdeki sanal kavgalarla sona erdi.

Hoparlör
Valuev Nikolay Sergeyeviç
Valuev Nikolay Sergeyeviç
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Turizm ve Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı
#Fiziksel Fitness Günü
#Rusya’nın Gücü
#kamu destek merkezi
#bölgeler
#Ryazan bölgesi
#Yaroslavl bölgesi
#Voronej bölgesi
#Lipetsk bölgesi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

Kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-organizovala-v-shtabah-obshestvennoj-podderzhki-meropriyatiya-ko-dnyu-fizkulturnika

, , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.