Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya” Antrasit’ten (LPR) çocukları tatile Stavropol Bölgesi’ne gönderdi

“Birleşik Rusya” Antrasit’ten (LPR) çocukları tatile Stavropol Bölgesi’ne gönderdi
REKLAM ALANI
09.08.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” Antrasit’ten (LPR) çocukları tatile Stavropol Bölgesi’ne gönderdi

2024,

48 çocuk Beshtau sağlık kampına gitti
Bunlar arasında düşük gelirli ve büyük ailelerden gelen çocuklar, üstün yetenekli çocuklar, SVO katılımcılarının çocukları ve şehit düşen askeri personelin çocukları yer alıyor.

“Antratsitovsky Belediye Bölgesi ile Stavropol Bölgesi arasında imzalanan işbirliği anlaşması kapsamında bugün çocukları Zheleznovodsk şehrindeki Beshtau kampına gönderiyoruz. “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” parti projesinin belediye koordinatörü , Bölge Konseyi Başkanı Victoria Soshina, “Bu, Birleşik Rusya’nın yardımıyla küçük Antrasit sakinlerimiz için gerçekleştirilen ne ilk ne de son trendir” dedi. .

Kampta ilgi alanlarına (yaratıcı, sportif, vatansever) dayalı kulüpler ve bölümler bulunacak. Çocuklara yönelik sağlık kampanyası 21 Ağustos’a kadar sürecek.

 

#Stavropol bölgesi
#çocuklar
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#eğlence organizasyonu
#sağlık kampları
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-otpravila-na-otdyh-v-stavropolskij-kraj-detej-iz-antracita-lnr

, , , , , , , ,

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.